"> ');

PanZer

MAKİNERİ PER ÇATİ

 

https://www.facebook.com/panzer.makineripercati
youtube
gallery/g_

 

PERDORET ÇELİK İ VEÇANT PET METALİN

MAKİNERİT KAN PERMBAJTJE VEGLASH STANDART  

2019 MODEL İ Rİ

220 VOLT

PESHA E MAKİNERİS : 180 Kg.  

60+60+60 Kg.  3 PJESË PËR TRANSPORT TË KËSHILLUAR

25 MİLİMETRA LARTESİ 

MATERJALİ MİNİMUMİ İ GJERSİS 300 MİLİMETR MAKSİMUMİ 700 MİLİMETER

Prerje gërshërë ( PRERJE NE PERFUNDİM )
MBİ LLAMMARİN VİZ
MATES GJATSİE ( SİPAS MATESİS MAKİNA NDALON OTOMATİK )
Schneider PANELI ELEKTRIK 

MAKİNERİA PUNON PARA DHE MBRAPA
MAKİNERİA MALLESİN E LLAMARİNES MUND TA MAS
MAKİNERİA KA BUTONİN E NDALİMİT EMERGJENT
KA KAPAK SİGURİE

-MAKİNERİA KA 1 MOTOR TE FOQİSHEM 
-MAKİNERİA MUND TE TRASPORTOHET  ME MAKİN
-0.30 - 0.80 MİLİMETRE ME NGJYR

 GALVANIZ, BAKIR, ALUMINYUM, TİTANYUM ÇİNKO, ZINC

 PASLANMAZ MUND TE PUNOİ
- E FORT DH CİLSORE,  PUND TA PERDORNİ PER VİTE ME RRADH PA PROBLEM
 2 VJET GARANCİ


 

 

Makineri Per Çati

 

8 COP NGA 25 MILMETR

gallery/inkedportable power resim_li
gallery/indir
gallery/images
gallery/abmaße_bandbreite_stehfalz25_engl